Şehit Tahir Töre Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin düşlerini gerçekleştiği, akademik, sosyal,bilimsel,sportif ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren, bünyesinde çalışılacak en ideal ilköğretim okulu olmaktır.

Misyon: Milli ve manevi değerlerine bağlı, aydın fikirli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, çağın ihtiyaçları doğrultusunda kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmektir. Bu amaçla biz, bilimsel düşünce rehberliğinde hayal gücü, sevgi ve ekip ruhunu esas alarak öğrencilerimizin eğitim-öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen donanımları kazandırmak için varız.

Başarılar: 2007 yılında Türkiye genelinde yapılan vergi konulu şiir yarışmasında Türkiye 1.liği

Saatler: Ders başlama = 08.30 Ders bitiş = 15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gkonakybo.meb.k12.tr

Adres - KORGAN KÖYÜ GÜZELKONAK MEZRASI GÜZELKONAK KÜME EVLERİ OKUL SİTESİ NO: 4A ŞEMDİNLİ / HAKKARİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Şemdinli ilçe merkezine uzaklığı 22 km´dir. Yüksekova ilçe merkezine uzaklığı 27 km´dir.

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık= 110 km ilçe merkezine uzaklık= 22 km